CONCERT HÍBRID: TRI-SO-GRAF

EQUIP COL·LABORADOR
EASD Serra i Abella
Tecla Sala
Tricinium: trio vocal compost per dos tenors i un baríton-baix que treballa principalment el repertori renaixentista ibèric.

Concert Híbrid: Tri-So-Graf, és un projecte de disseny i realització d’un espai escènic en el qual participen l’escola d’art i disseny Serra i Abella i el trio vocal de música antiga Tricinium, per elaborar una instal·lació i una exposició sobre les conceptes treballats a partir de cançons del renaixement espanyol amb la col·laboració del centre d’art Tecla Sala.

La col·laboració amb el Tecla Sala ens permet disposar d’un doble dispositiu. Per una banda, una instal·lació per aconseguir una recreació de l’experiència audiovisual que suposa una nova lectura escènica d’un concert d’aquestes característiques. Per altra, és l’oportunitat dels alumnes de compartir un procés de disseny amb el públic, obrir la metodologia creativa i el procés de treball que sovint resten opacs en el resultat final.

El disseny escènic i expositiu es pensa com un punt d’encontre entre l’espai real i l’espai virtual creat per les projeccions, en un terreny híbrid entre música, escultura, vídeo i fotografia. S’entén l’espai com un territori on experimentar gràficament.

El concepte que vertebra el projecte, és el d’organicitat i verticalitat. Els tres conjunts de cançons fan que cadascuna produeixi una sensació diferent a l’espectador. Aquesta diferència s’ha de plasmar en una evolució de formes, llums, colors i ritmes que acompanyin la melodia en una transformació constant.

TUTORES DEL PROJECTE
Blanca Castelltort
Isabel Codina
Anna Ruiz

ARTISTA CONVIDAT
Tricinium

CURS I ESPECIALITAT
-4art de grau en disseny gràfic assignatura: Muntatges efímers,
-4art de grau en disseny gràfic assignatura: Audiovisual aplicat a l’espai escènic
-2on de CFGS de Fotografia

ACTIVITATS I TEMPORITZACIÓ

Inauguració 2 i 3 de febrer al Tecla Sala