VA DE CIRC…

EQUIP COL·LABORADOR
EADT Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.
Companyia de Circ Passabarret de Valls.

Volem entrar en l’experiència i el món del circ per tal de treure’n aspectes a relacionar amb el pictòric i el fotogràfic, hibridant-nos a 3 bandes. Sense voler tancar el projecte calculem que podem desenvolupar una sèrie de treballs en relació interactiva amb el circ o com a elements utilitzables i per altra part una sèrie d’elements possibles d’ésser exposats des de la visió del fet l’artístic, però els uns i els altres (elements executats i elements possibles d’exposar) poden situar-se en un costat o en un altre (en el de la observació o en el de la utilització i la interacció).

TUTORS DEL PROJECTE
Àlvar Calvet i Silvia Itúrria, EADT
David Sancho, Companyia Passabarret

ARTISTA CONVIDAT
Ana H. Del Amo

CURS I ESPECIALITAT
2n d’Arts Aplicades al Mur i 2n de fotografia.

OBJECTIUS
L’experiència real plural (expositiva, relacional, el treball de camp), el relacionar-se des de dos cicles del mateix centre, relacionar-nos en un àmbit d’interès però fora del fet artístic.

ACTIVITATS I TEMPORITZACIÓ
Primeres visites a la Cia. Passabarret. A partir de la primera setmana de gener es realitzarà un curs de tres dies amb l’artista extremenya Ana H. Del Amo que intentarem relacionar amb la temàtica del circ: a partir dels seus objectes i cap al pictòric i del pictòric cap al món del circ. Calculem que a finals de gener estarà acabada l’activitat ja que la proposem com un exercici concret.