EASD PAU GARGALLO + ASM

Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo + Arts Santa Mónica

En el marc d’Hibridacions i Contextos durant el curs 2017-18, l’EASD Pau Gargallo continua col·laborant amb Arts Santa Mónica per desenvolupar un projecte que dóna continuitat a l’iniciat durant el curs 2016-17.

Enguany al projecte hi col·laboren l’Ajuntament de Badalona i la PAH Badalona.

Badalona i la immigració objectiva:

Existeix una percepció irreal del problema de la immigració a Badalona per part dels ciutadans degu a les polítiques populistes de la dreta dels últims anys. És tal la magnitud, que la immigració s’ha convertit en un fet referencial de la ciutat, per sobre de les platjes, l a Serra de Marina, La Penya o el patrimoni romànic.

PROPOSTES:

A partir de les dades recollides a l’article “Badalona i la immigració objectiva” de Cristian Carneado publicat per Contrapunt Badaloní (20.06.2011), hem formulat varies propostes que poden ajudar aa acabar amb l’estigma de la immigració a Badalona i del concepte “immigrant” en general.

Imatges dels projectes desenvolupats:

Enllaç a la web de l’escola: https://paugargallo.cat/